Pagina's

maandag 2 februari 2009

halbjahresferien

Na een half jaar "zwoegen en zweten" ;) hebben onze oudste 3 een mooi rapport(en wat trotse gevoelens) op tafel gelegd en mogen even genieten van een paar vrije dagen. Vandaag heb ik (na zowel een computer- als een griepvirus)eindelijk weer de gelegenheid wat op m'n blog te posten...Vandaag even met dochterlief aan de knutsel geweest nadat ze wat aan 't ruilen was geslagen met Diddl plaatjes.

Zusjelief helpt ijverig mee en plakt papier op de tafel...

En dit is dan het resultaat:)!

Verder was het vandaag "kijkdag" bij moeder/kind sport en daar heeft de kleine erg van genoten. Lekker samen met 2 enthousiaste zussen. Mama merkte alleen datze nog niet helemaal de oude is want alleen al dat gedoe met het uitgebreid kleden tegen de kou deed me het zweet uitbreken. Maar,ik ben blij dat ik het niet heb gemist!

Overigens is het inmiddels alweer februari en ik zie uit naar wat de nieuwe maand brengt...(veel verjaardagen in de familie in elk geval:), en zelfs een verlovingsfeestje)

Een mooie februarimaand wens ik jullie!

2 opmerkingen:

 1. Nou meid, ik ben blij dat je weer online bent :)
  Leuk om zo toch een beetje bij je te zijn en mee te genieten van je gezinsleven. Ik mis het wel hoor, de regelmatige bezoekjes. Binnenkort kom ik lekker op de fiets!
  Vandaag is de makelaar geweest en volgende week staat ons huis te koop, hij dacht dat het niet lang ging duren voor het verkocht is. Let's hope (pray) so!

  Voor mij ook een enerverende maand :)
  Ik wens jou ook een fijne maand, met de feestjes, de voorbereidingen en het snel opknappen van de griep, lieve groetjes Freekje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. bedankt lieve zus,
  ik hoop echt dat je veel geluk hebt wat je het vekoopproces betreft!
  ik zie er zoooo naar uit dat je straks dichterbij zit:)
  het lijkt er op dat krissy nou ziek wordt en zelf gaat het ook maar net...,nix aan:( !
  we bidden voor elkaar, op een afstand dichtbij!
  knuf adriana

  BeantwoordenVerwijderen