Pagina's

dinsdag 11 augustus 2009

Trakteren/ de scholen zijn weer begonnen!

Vorige week donderdag begonnen hier school en Kindergarten weer...
maandag mocht Hannah trakteren,(de cakejes werden koekjes maar waren erg lekker;))
Trots als een pauw kwam ze 's middags met haar kroon en kadootje en verhalen weer thuis, ze mocht op de troon("kloonstoel" noemde ze die), er werd gezongen en ze steken een leeg theezakje voor haar aan die dan heel mooi de lucht in gaat. Wat is het toch heerlijk om kind te zijn en zo helemaal op te kunnen gaan in deze speciale aandacht!
M'n lieve Rhodeetje is ook weer met school begonnen en achter haar engelachtige glimlach komt 's middags bij het huiswerk een boos en gefrustreerd drakenkoppie tevoorschijn. Haar rekenknobbel is niet ontwikkeld en het valt niet mee als je dan niet ziet wat voor een ander volkomen logisch is. M'n moederhart doet zeer want ze heeft zoveel dingen waar ze ook zo goed in is, wat dan bij zo'n probleem helemaal ondergesneeuwt lijkt te raken.
Posted by Picasa

1 opmerking:

  1. Leuk dat je weer regelmatig blogt! En wijsheid met Rhode gewenst; ze komt er wel, maar wel op haar manier. Een van de beste dingen die je je kinderen kunt meegeven, is om met tegenslagen en teleurstellingen om te gaan. Lastig ja, maar zo waardevol!

    BeantwoordenVerwijderen