Pagina's

zaterdag 27 februari 2010

Leuke Tip!

Leuke tip op het blog van Monique)

...en nu prijken er dus 3 heerlijke kleutertekeningen van Hannah(5) in de hal.
Onze dames zijn aardig getallenteert (als ik dat zo hoor in onze omgeving),heel leuk maar dat betekent wel dat je soms bedolven wordt onder allerlei moois,
Zo heb ik deze 3 gekozen en een grote plasic zak vol leeggekieperd boven de papiercontainer, Hannah vond dat zo ook prima...

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee zo in de glazen potjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prima idee. Maar waar koop je zulke potten? Of zijn het gewoon lege jampotten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lege potjes, haring, frisbeleg en mayo om precies te zijn...;)
  stoer touwtje of lief lintje erom en klaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een linkje maken doe je in het nieuwe bericht: je selecteert de woorden die je als link wilt gebruiken, en dan klik je op het icoontje "link" (afhankelijk van de editor die je gebruikt, maar je vindt hem wel). Dan krijg je een schermpje waarin je de URL kunt zetten oftewel het webadres. Ben benieuwd naar je eerstvolgende link!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een heel leuk idee, Adriana! Leuke blog heb je!! Gezellige avond en zondag, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey, die ken ik! Hihi...leuk hoor! Ze zien er leuk uit! Ik ben geen held achter de computer maar ik ga gewoon naar iemands complete profiel, onder 'mijn blog' staat dan de link van haar blog. Hier klik ik met de rechtermuis knop op. Kies 'link kopieren' en 'plak' dit vervolgens in je berichtje. Easy! Dit is mijn link: http://moncherrycraft.blogspot.com/ (voor het geval je het alsnog in je bericht wilt plakken)
  Fijne zondag!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weet je wat ook leuk is...?
  Een tekening (met watervaste stiften, dat wel) met slaolie bewerken en rondom een pot bevestigen (strak eromheen rollen en vastlijmen/-plakken/-touwtje) en dan in de pot een waxinelichtje. De slaolie maakt de tekening doorzichtig. Een minilampionnetje!

  groet Wiek

  BeantwoordenVerwijderen