Pagina's

vrijdag 5 maart 2010

Verjaardag van Lief en draagexpirimenten van mij...


37 jaar is de schat , (helaas loopt hij de laatste paar dagen als een 73 jarige vanwege rugklachten :( )

Verder probeer ik hier een draagsysteem uit,
ik wil Mikha lekker blijven dragen maar hij is al 8 kilo inmiddels en op de buik dragen is dan aardig zwaar en ik wil vooral ook nog wat kunnen doen...( je wil niet weten hoe m'n huis er momenteel uitziet)
Ik kan uren staren naar plaatjes van "heppiefemilies" met dragende mama's slapende kindjes en opgeruimde huisjes en dito ogende ouders -zucht-


Anyway inmiddels slaapt Mikha op m'n rug maar ik weet niet of ik deze drager(manduca) zo fijn vind, of dat ik voor een bondolino ga.
Ervaringen? Let me know!

6 opmerkingen:

 1. Wij hebben een trico-slen. Een heel lange rekbare doek, waardoor je het kind op een heleboel verschillende manieren kunt dragen. Op het wereldwijde web natuurlijk alles over te vinden. Het grote voordeel is dat het gewicht verdeeld wordt, als dat ding goed zit. Het snijdt dus niet in je schouders. Ik vind het lekkerder dragen dan toen hij nog in mijn buik zat... Maar ik doe het alleen als ik hem moet meenemen boodschappen doen; thuis doet hij niet moeilijk over het liggen in de box of kinderwagen.
  Gefeliciteerd met je man, en doe allebei rustig aan met jullie ruggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke foto! Ik had zes jaar geleden een gewateerde draagdoek en droeg Ralph bij me, halverwege mijn borst. Hij vond het heerlijk. Die doek kon ik ook als een hangmat in de box hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, jij bent toch ook van het naaien/zelf maken? Zo ja, kijk dan even op mijn blog bij de sweetpod. Hij draagt echt heel erg fijn en ik draag zelfs mijn peuter er nog in. Mocht je het niet aandurven om hem zelf te maken dan wil ik hem in opdracht voor je maken hoor. Laat maar weten, ik raad hem in ieder geval aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, die foto! Ik ben sinds kind nummer 3 (10 maanden nu) ook fan van draagdoeken, mara op mijn rug dat is me nog nooit gelukt...

  Leuke blog trouwens! Ben hier via de achterbergen blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er zelf niet zoveel last van maar die van mij zijn natuurlijk ook al wat groter. We kunnen natuurlijk altijd zachte hoesjes om de bandjes doen. Er zit aan materialen zo'n 30 euro in en omdat ik nog aan het uitproberen ben wil ik hem voor je maken voor (ben er een avond en een middag mee bezig) 30 euro maakkosten. Dus in totaal 60 euro. Je zou natuurlijk ook voor een meitai kunnen gaan. Draagt hetzelfde alleen wat meer stof en gedoe met omdoen. Maar daar zitten dus geen gespen en bandjes aan. Die kan ik ook voor je maken voor 45 euro. Geef maar een seintje als je er wat mee wilt doen en als je meer advies wilt over stoffen enzo dan hoor ik je graag. Dragen is echt heerlijk...

  BeantwoordenVerwijderen