Pagina's

woensdag 18 februari 2009

Help carnaval!!

Maandag is het "Rosenmontag" en wordt op school carnaval gevierd.
Het schijnt dat dit feest ,van uitbundigheid en overvloed, in oorsprong werd gevierd net voor de tijd van vasten/versobering van de lijdenstijd voor Pasen.
Ik ben er in elk geval niet mee opgegroeid en (mischien daarom)ook niet zo'n fan van.
Doe mij maar lekker verkleed naar school op de verjaardag van de juf ofzo, net als vroeger...
Maar goed zo lang het bij verkleed ontbijten op school, met een optochtje daarna blijft(met de jas over de verkleedkleren :o( ), zal ik ze wat leuks aantrekken hoor!

Vol goede moed begon ik aan een Tinkerbell-jurkje,

Maar het zit wat tegen,geen geschikte ritsjes bij "das Kaufhaus auf dem Lande" en er moest nog weer wat veranderd, en ondertussen kijkt dochterlief me met van die opgetogen en verwachtingsvolle blauwe kijkers aan
en krijg ik a.h.w.verlammingsverschijnselen. Ik moet dit goed en op tijd af krijgen, ik kan het arme kind toch nu niet meer teleurstellen...whaaaaa heeelllp... carnaval!!







PS. Hoop jullie maandag een blij Tinketbelletje te presenteren...

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg kom ik zomaar bij de zus van Freekje. Heel raar het voelt nl. net of ik freekje al een beetje ken, niets is minder waar. Maar ik bezoek graag haar blog en nu zie ik die van jou. Wat een rijkdom zeg 5 kids.
    Ik wil je graag volgen om te zien hoe dat is en hoe het leven in duitsland is. Dus als je het leuk vindt sluit ik me aan.
    Fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ook ik kom via je zus even bij je binnen,5 kinderen en dan ook nog cratief super!!!Ik heb er hier 2 full-time en 2 deel-tijd kinderen en als ze er allemaal zijn liefst met aanhang krijg ik de was niet eens op tijd in de kast.Laat staan n tinkerbelljurkje.Mijn complimenten hoor ennu ze zien er wel allerschattigs uit.Groetjes,Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen