Pagina's

maandag 11 januari 2010

Even voorstellen...

 


Dit zijn onze kinderen op afstand, nou ja "onze"...
we mogen dmv Compassion deel uitmaken van elkaars levens.

Lucas was onze eerste, ruim een jaar nu; hij is net zo oud als Julian,ze spelen beide voetbal en Lucas is gek op strand en de zee, net als zijn sponsor "de heer TJ";)
En omdat we ,hier in Duitsland, gezegend zijn met een paar duiten extra ivm onze "grote kinderschare" kunnen we delen met meer :):)
Wel moeilijk om te kiezen uit al die Parels die al langer als een half jaar moeten wachten op een sponsor!

Uiteindelijk besloten we te kiezenvoor 2 meisjes in de leeftijds categorien van Loïs en Rhodé, onze kinders die de vaardigheid van het schrijven onder de knie hebben...
Dan was het nog lastig maar blijkt dat als je op de foto's klikt je meer info over het betreffende kind kunt lezen...

Ligia presteert op school boven gemiddeld en houd van zingen en knutselen, dat sprak Loïs wel aan dat zijn gedeelde interesses...verder stond er dat zij woont met moeder en zus, geen vader in beeld dus...dat gaf voor Loïs helemaal de doorslag.
Monalisa; dat koppie sprong bij mij zó vooruit, blijkt dat ze houdt van zwemmen,verstoppertje en vader en moedertje spelen, onze Rhodé doet dat ook graag.
Dikke enveloppes met foto's brieven stickers en/of kleurplaten zijn inmiddels de deur uit, we zien uit naar post van hun...

Ik ben enorm dankbaar dat we de mogelijkheid hebben om dit te mogen doen, het heeft echt m'n hart en ik hoop stiekum dat we voor elk van onze kids zo'n penvriend/in mogen hebben in de toekomst.
Posted by Picasa

5 opmerkingen:

 1. Wat gaaf! Jullie ook al! Bij Willy las ik ook al dat ze nog een kindje zijn gaan sponsoren! Gaaf! Het gezichtje van Ligia staat al maanden op de site, ik heb haar vaak gezien! (kijk elke week wel even op de site nl) Ook Monalisa had ik al gezien! Echt heel leuk! Als ik nog eens een kindje zou mogen/kunnen kiezen, zou ik er eentje doen in de leeftijd van onze Sara, lijkt me inderdaad heel leuk!
  Hoop dat jullie snel iets van ze horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blog. Wat leuk dat je het exra geld daaraan besteden. Heb je veel contact met die kids? ( of weet je dat niet)
  Leuk dat jouw kinderen er zo enthousiast over doen.

  Aritha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om over jullie sponsorkinderen te lezen, Adriana! Ik vind de tekst 'een plaatsje in ons huis en hart' prachtig ... . Bijzonder dat het bij jullie ook iets is waar het hele gezin bij betrokken is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi om zo te kunnen delen, te willen delen en dat de kinderen er ook zo bij betrokken zijn. En leuk dat je foto's zo bij elkaar hebt hangen aan dat 'rekje'.

  BeantwoordenVerwijderen